Φωτια Στην Τηνο : Η Τ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ : Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο.

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο . Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή .

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης â€
Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης â€" Προσκύνησε την εικόνα from images32.inewsgr.com
Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο . Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως .

Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του .

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Η Τ.Ο. ΤΡΙΚÎ'ΛΩΝ ΠÎ'ΡΟΥΣÎ' ΚÎ'Ι ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ
Η Τ.Ο. ΤΡΙΚÎ'ΛΩΝ ΠÎ'ΡΟΥΣÎ' ΚÎ'Ι ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ from 3.bp.blogspot.com
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ.

Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο . Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή .

Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί .

Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Η Τ.Ο. ΤΡΙΚÎ'ΛΩΝ ΠÎ'ΡΟΥΣÎ' ΚÎ'Ι ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ
Η Τ.Ο. ΤΡΙΚÎ'ΛΩΝ ΠÎ'ΡΟΥΣÎ' ΚÎ'Ι ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ from 3.bp.blogspot.com
Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο.

Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή .

Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά στην τήνο, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός καθώς πνέουν ισχυροί . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ.

Φωτια Στην Τηνο : Η Τ.Ο. ΤΡΙΚÎ'ΛΩΝ ΠÎ'ΡΟΥΣÎ' ΚÎ'Ι ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ : Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο.. Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα .